Allt måste ut: den stora sommarrean på tyg.se!

Allt måste ut: den stora sommarrean på tyg.se!
Hej %FIRSTNAME%!

Från den 1 juni till den 31 augusti 2012 firar vi sommaren med en stor rea! Över 1300 tyger har reducerats upp till 70% - då kan alla hitta precis det rätta!

Möbeltyger, dekotyger, modetyger för blusar och skjortor, jackor och kappor samt kostymer och dräkter, bomullstyger, jerseytyger och fodertyger - upptäck den moderna mångfalden hos de reducerade tygerna!

Försköna din terrass för sommaren med ett av de reducerade möbeltygerna och ge dina trädgårdsmöbler en ny klädsel. Du vill få in solen i ditt vardagsrum och behöver nya gardiner? Det är inte heller något problem! Bland dekotygerna finnns också många kraftigt nedsatta tyger i extrabredd som kan användas rumshögt.

Den som är på jakt efter en ny sommarklänning åt sig själv eller någon av sina kära kan sy underbara shirts, t-shirts och strandklänningar av de reducerade jerseytygerna som är härligt behagliga mot huden. Även tyger för lätta sommarkläder för kontoret finns i vårt nedsatta sortiment - både för kostymer eller dräkter - upptäck det stora utbudet!

Du kan också vara förutseende och redan nu planera och köpa in för hösten och vintern eftersom många av de reducerade tygerna också lämpar sig för värmande kläder.

Vi önskar dig lycka till med dina sömnadsprojekt och gläder oss med dig åt den kommande sommaren!

Hjärtliga hälsningar
Ditt team från tyg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *