Inför hösten – de nya höstfärgerna

Inför hösten - de nya höstfärgerna Dagarna blir kortare, träden förlorar sina löv och långsamt kommer hösten intågande. Det är hög tid att anpassa garderoben efter säsongen och börja skapa nya favoritplagg i höstfärgerna 2014. Vi har sammanställt fem aktuella färger till dig och samlat ihop passande tyger från sortimentet i vår inspirationskategori ""Höstfärger"". Är en kraftig röd nyans din favoritfärg under hösten? Du hittar alla nyanser hos oss - från lysande karminrött till tomatfärgade nyanser. Gillar du hellre blått? Då är kanske nyanserna Royal Blue och Bright Cobalt, föreslagna färger av Pantone inför hösten 2014, något för dig. Färgnyansen senapsgul är ständigt omtyckt och harmoniserar perfekt med höstlöven. Klädesplagg i denna speciella gula färgton sprudlar av glädje och är ett bevis på din modemedvetna stil. Svart är alltid på modet och silver passar utmärkt för att framhäva övriga färger. Detta är höstfärgerna 2014! Vilken gillar du bäst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *