Revival för Retrotyger: 16 nya tyger i retrolook

Efter vår Retro materialval för en tid var ganska översiktlig, firar vi nu en stor retro-renässans med 16 nya tyger i retrolook. Från "Hollywood Star", "Good old times" till "Vintage comic" mönster har vi allt - perfekt för nya dekorationer i hemmet. Eller vad sägs om en snygg, blus som du sytt själv i sextiotalslook – passande tyg "Retro Flowers" är också ny i kollektionen. Plus detta tyg kommer många fler retrotyger i olika mönster och färger så du kan sy dina kläder enkelt.
Revival för Retrotyger: 16 nya tyger i retrolook
Revival för Retrotyger: 16 nya tyger i retrolook
Revival för Retrotyger: 16 nya tyger i retrolook
Revival för Retrotyger: 16 nya tyger i retrolook
Revival för Retrotyger: 16 nya tyger i retrolook
» Revival för Retrotyger: 16 nya tyger i retrolook hos tyg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *