Julhälsning från företagsledningen

Kära kunder, ett turbulent år 2012 ligger bakom oss - efterfrågan på våra tyger och sytillbehör har helt enkelt varit enorm! Detta påverkade också våra strukturer - år 2012 måste vi utöka både antalet medarbetare och våra lokaler. Av vårt familjeföretag blev ett medelstort företag. I slutet av 2011 var vi redan 50 medarbetare, i dag sysselsätter vi mer än 80 personer. För att skapa bästa förutsättningar för logistik och kundservice flyttade vi först kontoret och efter omfattande ombyggnadsarbeten det kompletta lagret till Schenefeld i närheten av Hamburg. Du märkte det säkert - ibland knakade det ordentligt i beställningsprocessen! Telefonsamtal förblev obesvarade, mejl gick förlorade, tyger kunde inte levereras - några av er gav ordentligt luft åt er ilska. Med rätta, systemfel var inte något som vi hade tänkt oss och detta borde inte ha hänt. För alla obehag som uppstått vill vi härmed be om ursäkt och tackar så hjärtligt för din förståelse och ditt tålamod! För det kommande året har vi stora planer. Sannolikt redan i februari 2013 kommer vår onlinebutik i ny skepnad. Och du kan se fram emot talrika nya kampanjer och erbjudanden i onlinebutiken, i vårt Newsletter, vår blogg och på Facebook. Titta gärna in! I alla medarbetares namn önskar vi en God Jul och en fridfull helg! Företagsledning fabfab GmbH Nils, Melf och Jörn Haack Företagsledning fabfab GmbH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *