Nya färger: lin

Linne - ett tyg bara för sommaren? Nej, inte alls, naturfibern värmer på vintern och kyler på sommaren. Tack vare denna fantastiska egenskap är du välklädd med en blus, tunika eller skjorta av linne hela året om. Vi har två olika linnetyger som nyhet i sortimentet. Det ryska linnet är en medeltung kvalitet av lin som odlats och vävts i Ryssland. Linnet är redan förtvättat och mycket slittåligt. Senap och petrol är två av de 16 färgtoner som tyget finns i. En liknande kvalitet är linne medium. Det är också medeltungt, ligger däremot på bara 138 cm bredd. Linne medium finns i ännu fler färger, du kan välja bland 38 färger. Och trots det är din älsklingsfärg inte med? Vänd dig då till vår produktrådgivning. Vid en större efterfrågan tar vi kanske upp din älsklingsfärg i sortimentet vid ett senare tillfälle.
Nya färger, linne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *