Nya färger: Classic Poly

Förutom tyger av naturfibrer som bomull och lin är särskilt vår "Classic Poly" av konstfibrer myckt omtyckt. Polyester är en sådan konstfiber som ger en annorlunda känsla allt efter hur den tillverkats. Fördelen är att textilier av polyester är lättskötta, tvättbara i tvättmaskin, snabbtorkande och i stor utsträckning strykfria. Vårt omtyckta Classic Poly polyestertyg finns nu i onlinebutiken i ännu fler färger. Det ogenomskinliga strykfria tyget av 100% polyester känns underbart mjukt och är mycket mångsidigt användbart. För kläder eller dekoration, tyget är en allroundtalang. Använd helst passande sytråd av polyester. De 23 färgerna, till exempel signalrött och kungsblått, lämnar inget önskemål ouppfyllt!
Nya färger Classic Poly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *