Nya färger: valkad loden

Vintertid är lodentid! Grådaskiga dagar trollar en färgglad kappa eller en väst av valkad loden fram ett leende. Lysande färger som turkos och rödviolett gör en iögonfallande modell även av en enkel skärning. Detta tyg lämpar sig även för nybörjare som snabbt och enkelt kan sy ett fantastiskt klädesplagg. Med en bra sax är lodentyget snabbt tillskuret och kan sys i en handvändning. Tyget kan också sys med öppna kanter. Det innebär att sömmarna inte behöver kastas och kan lämnas synliga på rätsidan. Vi har det valkade lodentyget av 100% ren ny ull för närvarande i 17 olika färger. Kan du inte bestämma dig för en färg? Visa dig då modig och kombinera två färger i ett plagg. Så uppstår genast en modell som du är ensam om.
Nya färger, valkad loden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *