Valkad jacquard med blomsterrankor

Med de sjunkande temperaturerna växer behovet av värmande kläder och därför är vår valkade jacquard ett bra val. Ren ny ull vämer mycket bra och en jacka eller kappa som du sytt själv av ylletyget kommer du att ha användning av under den kalla höstsäsongen. Det flauschigt mjuka tyget gör det också idealiskt för mysiga kuddar.
Valkad jacquard

2 thoughts on “Valkad jacquard med blomsterrankor

 1. Hej! Var kan man hitta på er hemsida de fina valkade tyger i ull som ni visar här på bilder (svart blommönstrad tyg)? Jag har klickat på länken, men hittar tyvärr inga på er hemsida. Skulle gärna vilja köpa tyg till en kappa. Skicka gärna direkt länk till dessa tyg. Tacksam för svar!

  • Hej Irina,

   tack för ditt meddelande.

   Min kollega hade svarat på ditt mail. Tygen är tyvärr slutsålda i alla färger.

   Med vänliga hälsningar
   Christine fra tyg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *