Exklusivt hos tyg.se, bomullstygerna i serien ”Tula Cotton”

Exklusivt hos tyg.se, bomullstygerna i serien  Från och med nu får du exklusivt hos tyg.se det högkvalitativa bomullstyget som är tillverkat av oss. Dessa bomullstyger utmärker sig genom tre garantier. För det första den jämna toppkvaliteten enligt Öko-Tex standarden, för det andra färggarantin eftersom alla tyger färgas i samma färgeri och till slut tvättgarantin. Tula Cotton förblir färgäkta även vid täta tvättar. Exklusivt hos tyg.se, bomullstygerna i serien Tula Cotton Tula Cotton-serien finns i tre olika kvaliteter som gör det möjligt att realisera individuella sömnadsprojekt, allt från kläder till dekoration.
Tula Cotton Soft 12 Tula Cotton Soft 13 Tula Cotton Soft 16
Tula Cotton Soft lämpar sig för lätta klädesplagg, tunna blusar och lätta sommarklänningar med passande sjal.
Tula Cotton Medium 20 Tula Cotton Medium 21 Tula Cotton Medium 23
Ett par snygga byxor eller en kjol som sitter perfekt syr du av Tula Cotton Medium. Denna kvalitet är lite kraftigare och lämpar sig för robustare kläder och inredningsaccessoarer.
Tula Cotton Percale 1 Tula Cotton Percale 33 Tula Cotton Percale 8
Kvalitetsurvalet avrundas med Tula Cotton Percale. Denna särskilt tättvävda variant lämpar sig för lakan eller ogenomskinliga klädesplagg. Exklusivt hos tyg.se, bomullstygerna i serien Tula Cotton Alla tre tygkvaliteterna kan kombineras sinsemellan tack vare färggarantin. Färgurvalet är samma för alla tre tygkvaliteterna. Kungsblå Tula Cotton Soft kan du alltså utan problem kombinera med kungsblå Tula Cotton Medium. De mer än 30 olika färgerna på Tula Cotton Soft och Tula Cotton Medium och de 20 färgerna på Tula Cotton Percale har i färgtester vid 40 grader C inte inte på något sätt färgat av sig. Regelbundna interna kvalitetskontroller säkerställer att den egentillverkade varan alltid motsvarar högsta anspråk. Den nya metervaran kontrolleras enligt Öko-Tex standarden att den inte innehåller hälsovådliga ämnen och alltid uppvisar en jämn kvalitet. Tula Cotton tygerna känns mjuka och behagliga mot huden och har en hög bärkomfort. Prova gärna själv och beställ ett tygprov med detsamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *