Gör alla väskor till ett mästerverk – passande inlägg och volymmellanlägg från Vlieseline

Gör alla väskor till ett mästerverk - passande inlägg och volymmellanlägg från Vlieseline Med rätt inlägg kan en bit tyg bli ett riktigt stabilt material - perfekt för väskor och ryggsäckar. Inlägg finns i olika tjocklekar, som alla har olika egenskaper. Vi säljer bara inlägg från det tyska märket Freudenberg, som har producerat alla typer av inlägg sedan årtionden tillbaka och hela tiden utvecklar nya produkter. Naturligtvis förstärker strykinlägg också en bluskrage och vävda inlägg formar detaljer på klänningar. Prova på ditt nästa projekt och förstärk tyget med ett inlägg - du kommer garanterat att märka skillnaden!

Utvalda storsäljare:
H 630 Volymmellanlägg - VlieselineH 250 Påstrykbart inlägg - Vlieseline | 1S 320 Schabrakinlägg - Vlieseline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *